Прийом дітей до 1 класу

Правила зарахування до 1 класу:

  1. Право на першочергове зарахування мають діти, які проживають на закріпленій території обслуговування (мікрорайон), діти, сестри або брати яких навчаються у даному закладі, діти працівників закладу.
  2. Прийом відбуватиметься у два етапи: І етап (терміни додатково будуть визначені) — гарантоване право. ІІ етап (терміни додатково будуть визначені)– право на вільне місце.

Необхідні документи:

  1. Свідоцтво про народження (оригінал і ксерокопія).
  2. Медична картка форма 0-86-1/0 + карта щеплень.
  3. Фото3х4

Для підтвердження права дитини, яка проживає/перебуває на території обслуговування закладу, на її першочергове зарахування, один із батьків дитини має подати разом із заявою один з таких документів:

1) копія одного з документів, до яких вносяться відомості про місце проживання (паспорт громадянина України, тимчасове посвідчення громадянина України, посвідка на постійне проживання, посвідка на тимчасове проживання, посвідчення біженця, посвідчення особи, яка потребує додаткового захисту, посвідчення особи, якій надано тимчасовий захист) одного з батьків дитини з відміткою про реєстрацію місця проживання на території обслуговування закладу (під час подання документів пред’являється оригінал відповідного документа);

2) довідка про реєстрацію місця проживання/перебування особи (дитини або одного з її батьків), що видається відповідно до , затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 2 березня 2016 р. № 207;

3) витяг з Єдиного державного демографічного реєстру щодо реєстрації місця проживання/перебування особи (дитини або одного з її батьків);

4) копія документа, що засвідчує право на проживання дитини, одного з батьків дитини на території обслуговування закладу освіти: право власності на відповідне житло або право на користування ним (договір на користування житловим приміщенням має бути нотаріально посвідчений (крім договору на користування кімнатою в гуртожитку) або зареєстрований відповідно до статті 158 Житлового кодексу УРСР). Під час подання заяви пред’являється оригінал відповідного документа.

Право на першочергове зарахування дітей, які є рідними братами та/або сестрами дітей, які здобувають освіту у цьому закладі, чи є дітьми працівників цього закладу освіти, підтверджується в установленому законодавством порядку.

У випадку, якщо право на першочергове зарахування не підтверджено, діти можуть бути зараховані до закладу освіти лише на вільні місця, що визначаються в межах нормативу наповнюваності класів, визначеного Законом України «Про загальну середню освіту».

Прийом документів  за попереднім записом.

Буде здійснюватися прийом документів та зарахування дитини до навчального закладу, яка проживає на закріпленій території, з урахуванням рішення педагогічної ради.

Графік роботи школи з прийому документів (у додатково визначений період)

Понеділок  12.30 – 14.30

середа           15.00 — 17.00

П`ятниця    9.20 – 10.20

Попередній запис за телефоном: 243-33-96